10-01-08

knarsetanden...

Ik ben er enkele daagjes vantussen geweest,werk,slaap en tussenin eten en veel water drinken.Mijn goed voornemen van begin dit jaar is zwaar aan het slabakken,hoewel ik tot nog toe geen Bicky's gegeten heb,ben ik toch al zwaar erover gegaan.Zo ben ik vorige week vrijdag met Bunny en haar vriend (we zullen hem voor de aardigheid Bunnyman noemen) lekker gaan eten,zo een entrecote met béarnaise,nja dat kon ik niet afslaan en ik had mijn allernieuwste aankoop te vieren!Ik ben namelijk de trotse eigenares nu van een PS2!Ja,ik weet het,het is allesbehalve nieuw en modern maar ik loop altijd een beetje achter op die dingen,wat een voordeel inhoudt namelijk de spelletjes zijn dan tweedehands te koop,wat nog es economisch is ook,hehe!Soit,vrijdag dus gaan eten,zaterdag bij papa kaasplank gaan eten en dan de zondag pizza.Ja,de zondag ben ik er in geslaagd de kerstboom buiten te krijgen (alley ik heb hem ontsierd en de geliefde heeft hem buitengesjord),het dennenaaldentapijt weg te krijgen en te poetsen en jawel,de berg was weg te krijgen.Dit keer niet door alles categorisch weg te gooien maar door het weliswaar te wassen en te drogen,miraculeus maar koken zat er niet meer in,dus hebben we pizza besteld.Ai ai allemaal zware aanvallen op mijn goed voornemen maar we laten ons niet ontmoedigen,we blijven er voor gaan,althans toch met de 2 liter water en de laatste dagen eet ik vrij sober (kan ook niet anders mijn hele gestel protesteert).

Het tandenverhaal is bijlange nog niet afgelopen.Mijn tweede hoofd is aan het krimpen,wat eigenlijk wil zeggen dat mijn abces aan het indijken is,maar de tandarts wil er nog niet aan komen,draineren is geen oplossing aangezien het een inwendig abces is en de tand dus hopeloos verloren is.Dat wordt dus trekken en dat volgende dinsdag,goh wat zie ik daar tegen op,één van mijn dierbare kiezen kwijt en binnenkort dus kosten aan een valse tand,de eerste in mijn leven,zo confronterend,bah!Dus nog een paar daagjes antibiotica nemen en dan trekken en een dag met scheefgetrokken gezicht rondlopen.Veel zal ik dus niet kunnen vertellen dus zal ik het bloggen,zeker.

Ah heb er eigenlijk nog steeds de pest in,eerlijk gezegd,ben nu nog steeds in ziekenverlof want telefoneren met zo een obstakel in de mond is vervelend en pijnlijk en dit allemaal tot de donderdag,tegen dan zal ik één brok verveling zijn,gelukkig heb ik mijn geliefde,mijn beestjes tegen wie ik mijn leed kan klagen en mijn PS2 om me op uit te leven.Misschien dat ik ook wat hier kom sakkeren als de geliefde er genoeg van heeft en de beestjes mij ontlopen (wat een uitdaging is in dit huisje).

Tot dan dan maar,hopelijk komt mijn inspiratie terug want heel gevat voel ik me tegenwoordig niet,het is alsof dat tweede hoofd al mijn inspiratie opvreet.Wie weet verlies ik niet wat gewicht eenmaal dat spul geweken is,het zal me alleszins een letterlijke kopzorg minder zijn.

22:58 Gepost door P. in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

cool !!!! ik wil ook al een tijdje een ps2 kopen... ofwel een wii... ps3 is niks voor mij, High Definition op een tv'tje van twintig duim zeker, tarara :) en ik heb PS2 op groot scherm al bezig gezien ook, voor 't geval ik ooit een deftigere tv in huis moest halen weet ik dus hiermee al dat het goed genoeg is ;)

Gepost door: Cijferkes | 11-01-08

hey ik ken niks van ps2's af,... maar ik wil je alvast veel sterkte wensen voor dinsdag. ben deze week ook begonnen met gezonder te eten, veel vis en groentjes. Ik probeer veel water te drinken en een goeie tip is: pak fruit mee naar je werk. Van het moment dat ik nu honger krijg, begin ik aan de druiven, bananen, appels,... Is wennen want ik eet dat bijna nooit, maar het went wel denk ik bij mezelf. Ben niet op de weegschaal gaan staan maar mijn broek spant toch al niet meer zo ;-)
vele groetjes
xxx

Gepost door: amber | 11-01-08

De commentaren zijn gesloten.