04-02-08

Coupling

 sinisin

 

 

 

 

 

Ik had het nooit voor mogelijk gehouden dat Simple Girl,mijn Coronadrinkende vrijgezelle vriendin uit het zwarte verleden dus en ik samen op een namiddag samen met onze mannen zouden gaan bowlen om de avond te besluiten met een gezellige fondue en de gezellige momenten zouden vastleggen op de digitale camera,die een eerste gezamelijke aankoop was van mijn geliefde en ik.

Ik had het nooit voor mogelijk gehouden dat we allebei mannen zouden vinden die ons verliefd aankijken vanavond en dat morgen ook nog zouden doen.Ik had nooit verwacht dat diezelfde mannen elkaar ook zouden mogen,aangezien S en ik zo enorm verschillend zijn...of zijn we dat dan uiteindelijk niet?Is het misschien zo dat we door onze gelijkenissen zo aan elkaar gewaagd zijn?Of is het net de complementaire factor die een rol speelt in deze vriendschap.Zij kunstzinnig,ik verre van,zij neemt een poetsman,ik ga neurotisch door mijn huis gewapend met zeemlap en mop.Anderzijds zijn we dan wel enorm op elkaar gelijkend...pff hoe meer ik er over nadenk,hoe moeilijker het wordt om daar dus iets zinnigs op te zeggen.Misschien vanavond es vragen aan manlief,die meestal wel de juiste observatie geeft.

Anyhoe,het was enorm gezellig!Dit is dus onze toekomst,hierover hebben wij hele zondagen liggen dromen,samen in de zetel bij haar.Ik niezend door het rondvliegend stof in haar appie,zij daarentegen passief meerokend met mijn dagelijkse jointjes voor we dan lethargisch zwijgend voor de buis gingen doorhangen,soms meekwelend met de muziek op TMF,soms eindeloos zappend,soms kreeg ze eens een aanval van hyperactiviteit en begon ze te dansen.Ik de eeuwige kamerplant keek dan toe en heel soms waagde ik me aan een meetikkende voet of hand,meer moeite kon ik me echter niet getroosten.Ik zie ons nog wonen in onze multicultureel flatgebouw,naast elkaar,wij twee tegen de rest.We waren omgeven door Indiërs,Pakistanezen,Algerijnen en nog een paar verschillende Zuid-Amerikaanse rassen.Vrijwel allemaal zaten ze achter mijn knappe vriendin aan,vrijwel allemaal kwamen ze van een kale kermis terug want ze mocht dan wel,zoals ik,smachten naar een relatie met alles er op en er aan,ze bleef kieskeurig!

Ja,dit is dus ons leven als thirtysomething vrouwen.Wij die wisten dat mensen niet gemaakt waren om alleen te blijven maar hopeloos vrijgezel bleven vonden allebei in hetzelfde jaar op dezelfde datingsite dé man van ons leven.En we zijn gaan bowlen met hen,dat is echt nooit in ons vrijgezel hoofd opgekomen (hoewel dat een sport bij uitstek van mijn familie is) en dan samen fondue gegeten en dan ook nog es daar beeldmateriaal van opgeslagen...Ik blijf onder de indruk over mijn vriendin haar geluk en hierdoor ook euforisch over mijn eigen geluk.

Dus Simple girl,this one's for you!We zijn van 't straat geraakt en we hebben allebei een leuk mannetjesdier gevonden en die mannetjesdieren hebben het allebei voor tweewielers.Dus met andere woorden:als de jongens gaan spelen zijn met hun motortjes,kunnen wij weer voor jouw flatscreen tv (lang leve de gezamelijke aankopen eh) gaan hangen en naar TMF zien.Fijn toch :-)En hopelijk,heel hopelijk is het deze keer (in spreek nu voor mezelf in het kader van mijn eigen ervaring) écht,real en blijvend.

 alt_weddingtopper

14:45 Gepost door P. in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gene mail zullen krijgen wel ja, als het ging tenminste... mail is om zeep, 't is wel mijnen job om da in orde te krijgen maar thuis blijkt mij da nie te lukken om een reden die ik nu nie ga toelichten. Alé kom, dan héél kort misschien: @#$*% belgacom vuile ç§&@%µ$*¨!è eikels (oeps, wie werkt er daar nu weeral? neenee, heb het niet op haar... zal't u nog wel 's verduidelijken)

Gepost door: Cijferkes | 04-02-08

Toch mooi he, dat je zo kan terugkijken en zien dat het goed is zoals het nu is!

Gepost door: Nina | 05-02-08

inderdaad... zalig...en toch hé soms hé...kan dat moeilijk onder woorden brengen maar door zo met haar op te trekken,kwam er toch een bizarre nostalgie opzetten.Het lijkt definitief,we zijn volwassen!

Gepost door: Peggy | 05-02-08

De commentaren zijn gesloten.