13-03-08

temptation...

Gisteren 12 maart,een dag vol verleidingen,voor de ene ben ik bezweken,voor de andere net niet.Maar ik zou mezelf begrepen hebben moest ik het wel gedaan hebben,hoewel nee,ik zou het mezelf niet vergeven hebben maar het was er wel,die spark,die donderslag bij klare hemel,de geladen lucht die de ruimte vulde tussen hem en mij.Ja ik zou het begrepen hebben maar ik zou het mezelf niet vergeven hebben,ik voel echter nog steeds die tinteling in de toppen van mijn tenen als ik me die ogen,die lippen,dat hele mannetje voor mijn zondige geest haal.Wederom:was ik vrijgezel geweest,dan had ik hem zeker eens mijn trappen thuis opgesleurd maar ik ben geen vrijgezel meer en heb een vast persoon die heel gewillig mee te trappen op klautert...gelukkig maar.Ik zou het echt niet kunnen,dat kan ik iemand als Zon niet aandoen,dat kan ik ook mezelf niet aandoen,mijn geweten zou me achtervolgen als een psychotische stalker.Jaja,ik ken het wel,been there,believe me,niet voor herhaling vatbaar...toen ik met Zon begon,heb ik mezelf beloofd trouw te zijn,no matter how lovely the temptation...oh and the temptation was lovely...

Ok,effe beginnen bij het begin,wat hoe wanneer en vooral:wie?

Gisteren hadden Zon en ik afgesproken met zijn oom en een vriend (maw de toekomstige getuige bij ons nakend doch nog niet vaststaand huwelijk en de priester die ons kerkelijk gedeelte gaat verzorgen,deze laatste heeft gestudeerd met Zon,meer hierover later,op een dag dat ik eens zin heb om te schrijven over de heiligschennis van de goddelijke ambitie van mijn aanstaande,hehe) om mij eindelijk eens voorgesteld te krijgen aan die nonkel,de andere kwam gewoon mee en juist dié had zijn klein broertje mee.Nja,klein...aanvankelijk was ik in het geheel niet geïnteresseerd tot ik handen schudde en in zijn ogen keek,alles rondom ons verdween heel even,het was als in de film,alleen begon alles in slow motion te gaan.Hij voelde het aan want hij hield mijn hand nét dat tikje te lang vast,net dat ietsje te stevig,net dat ietsje...Eenmaal de handen losgelaten,voel ik zijn ogen over de rest van mijn lichaam glijden,even stilstaan bij de boezem,ja ik had een beetje cleavage opengelaten,net genoeg maar niet vulgair...Zon was even druk in gesprek met zijn oom,ik heb hem maar vergezeld en een eerst kort kennismakingsgesprekje te voeren,in tussentijd gleden mijn ogen toch geregeld eens naar dat interessant uitziend mannetjesdier die mijn blik ook telkens zeer warm beantwoorde.Telkens onze blikken zich kruistten,ging er een siddering van mijn haarwortels tot mijn opgekruld klein teentje.Dat noemen ze dus een "coup de foudre",die donderslag bij klare hemel,dat gevoel dus,jaja ik ken het wel,ik heb het al gevoeld.Alleen verwarde ik toen pure rauwe lust met liefde,met alle gevolgen vandien.Nu voelde ik de lust in zijn puurste vorm,rauw en kloppend,roodaanlopend en schreeuwend vanuit mijn binnenste.No more mrs.Niceguy,we need it and we need it now,i said now!!!Nee,heel even grijp ik Zon bij zijn billen vast,hij neemt dat al spelend op en knijpt terug,dit tot hij voelt dat het niet zomaar een kneepje was maar een onbewuste uiting van alles wat zich op dat moment binnen in mij afspeelde.Tijdens het etentje werd het Zon ineens duidelijk,ineens begon hij signalen op te vangen en daar ook op reageerde door heel "subtiel" zijn hand op mijn dij te leggen,mij op elk mogelijk moment te kussen en geen seconde van mijn zijde te wijken.Plus denk ik dat het hem enigszins opwond,wat ik,eenmaal thuis wel voelde.

Achteraf hebben we er eerlijk over gepraat,Zon en ik,hij vond het uiteraard niet zo tof te horen maar anderzijds was hij wel blij dat zijn aanstaande wel naar hem getrokken was en niet verder ingegaan was op de verleiding.Ah ja,het zal nog wel gebeuren,zo een donderslag bij klare hemel maar zo lang ik mijn lusten botvier op Zon,zal er geen harm done zijn.Op zich is de vlam tussen Zon en mij weer volop opgelaaid.

Oh en wat die verleiding betrof waar ik gisteren wél voor bezweken ben?Ha dat waren 2 zalige martini's (die tweede deed mij en plein public beginnen knabbelen aan mijn geliefde zijn oorlelletje) en een goeie grote portie pinda's en dan lekker vettig afrikaans eten en een stuk chocoladecake...ooh bad,oh so bad but so good.

Ik ga vanavond dan maar een paar uurtjes extra gaan zweten in de fitness en de sauna,het was de ene zonde die het verlangen de andere te begaan dekte...Lang leve de monogamie!

13:08 Gepost door P. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Langs de andere kant... als je het eten had laten staan, en dat lekkere dier je trappen had opgesleurd, had je je dagelijkse portie sport al wel gehad, op een net iets aangenamere manier ;)

Gepost door: Nina | 13-03-08

Dank ... ... je wel voor jouw reactie. En het wil lukken : ik net net ook vandaag zo een 'coup de foudre' op een verjaardagsdrink. Een tuinman die even binnen een glaasje mee kwam drinken. Die had me een paar ogen waarin ik verdronk ! Zo blauw ... Hij zag dat ik 'gevangen' was en vond het blijkbaar wel leuk, dus we hebben er een kort spelletje van gemaakt; oogcontact, 1 lichte kleine aanraking, meer niet ... Maar genoeg om mijn hele dag 'licht' te maken ;o).
Nog een fijne avond !

Gepost door: Stekelbeesje | 13-03-08

Bedankt voor je reactie. Het is er ééntje om over na te denken. En dat is precies wat ik ga doen. xx

Gepost door: Chaoot | 17-03-08

De commentaren zijn gesloten.