10-07-08

van bil!

bil

 

 

 

Hey lieve schat,moet je nu eens horen wat ik deze morgen gehoord heb.De onthouding mag even opgeheven worden,hell yeah we gaan vanavond van bil!Ah wat een gedoe,zeg,ik dacht dat,buiten het gelukzalig slaperig en hongerig euforisch zin in een sigaretje-gevoel,kinderen een gevolg waren van intercourse maar de natuur heeft anders beslist voor ons.Misschien is het een tijdelijke fase maar rond de periode van de ovulatie mis ik het spontane in ons relatie,heb jij dat ook?

Toch bizar hé,dat sexgedoe in een relatie?Voor deze relatie vond ik sex een overroepen puur fysieke noodzaak,die gewoon om de zoveel tijd (en daar kon echt wel tijd overgaan) eens de kop opstak en zich liet gelden.Meestal was er dan altijd wel een gewillig mannetjesdier in de buurt die zich deze noodzaak eens liet welgevallen.Natuurlijk had ik ook een ruim assortiment aan speeltjes in de lade naast het bed maar niks kon tippen aan een lekker lijf waar ik me kon op uitleven op die momenten.

Maar meestal was mijn libido iets wat ik als storend,zo niet als vervelend aanzag.Pas de laatste jaren begon ik er een regelmaat in te bespeuren en bij nazicht op het net bleek dat verdraaid goed samen te vallen met mijn zogenaamde vruchtbare periode.Zodoende stelde ik me nooit vragen bij mijn vruchtbaarheid en deed gezellig op die momenten aan geboortebeperking.

En in een vaste relatie valt de sex best wel te pruimen,al moet een mens vindingrijk blijven en er voor uit kijken niet in een routine te vallen want na een tijdje gaat de zin ook over.Nu zo ver was het niet gekomen want ineens begonnen we met de fertiliteit en dagen van onthouding en dergelijke meer en het hele vreemde is dat we die dagen van onthouding pas echt zin hebben en de momenten "dat het mag" even makkelijk gaan slapen als zijn we uitgeput.De dagen na de onthouding zijn wel fijn aangezien er dan wel wat vonken afspringen.

Maar vandaag is de dag dat het mag,vandaag gaan we van bil mogen gaan!erger nog:het moét!Niet dat we dat aanzien als een zware verplichting,ho nee,met plezier zelfs!Ik schenk vanavond een glaasje wijn,zet een muziekje op,maak iets lekkers klaar en neem een douche voor hij thuiskomt.Hmm wat zou ik aandoen vanavond?

Wedden dat ik lig te snurken tegen dat hij uit de douche komt?

Commentaren

"Verplichte" sex Sex zou fun moeten zijn, en zeker geen verplichting hé. Het zou moeten spontaan komen en je zou er ten volle van moeten kunnen genieten. Niet dat we dat nu niet kunnen hé, maar het wordt toch instrumenteler. Even geen zin; ah nee, dat kan niet hé, nu moet het of er is weer een maand voorbij. Moe zijn is geen excuus meer. En op die manier wordt genieten toch moeilijker.
Toch hoop ik dat je een passievolle, stomende sex avond gehad hebt. Sex for fun, met als bijkomend voordeel sex for live!

Gepost door: Bokje | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.