14-07-08

derde poging

derde poging inseminatie,derde opflakkering van hoop maar telkens minder heftig.Misschien dat we er op een dag geen reet meer om gaan geven en dan per ongeluk zwanger gaan worden,who knows.

Maar ah,who am I kidding.Of ik me nu overschillig voordoe of net heel enthousiast,er verandert niets aan de zaak.men zegt dat de kans op een zwangerschap minder is in geval van zwaarlijvigheid,roken,koffiedrinken en als de man ouder dan 40 is.Ik moet dus,om te kunnen kinderen krijgen,stoppen met roken,thee beginnen drinken,vermageren en een nieuw lief zoeken.

Pffff,life is so unfair en ikzelf geloof er geen reet meer van.Op den duur ga ik nog geloven dat ik niet zwanger raak omdat ik het zo graag wil,who knows.Men raadt mij aan om op reis te gaan maar zon en ik zouden veel liever onze weinige centjes sparen voor onze spruit.

Niet mee bezig zijn maar overal zie je kinderen en dikke buiken,natuurlijk,ze zijn er altijd geweest maar nu vallen ze gewoon op,als lachen ze mij uit.

Het zal wel weer gaan maar ik heb het moeilijkst de dag van en de dag na een inseminatie.Geen idee waarom...

Commentaren

Omdat dat de cruciale dagen zijn he girlie! Zoals je zelf al zegt, het zal wel weer gaan. Effe doorbijten en het leven lacht je weer toe, veerkrachtig als je bent. Sterkte en een dikke knuffel!!
ps: Is Zon echt al ouder dan 40??

Gepost door: Nina | 14-07-08

De commentaren zijn gesloten.