17-07-08

Broken wings

Je leek de laatste dagen wat afstandelijker,wat afweziger,wat dieper in jouw eigen gedachten en ik dacht dat het de vermoeidheid was.

Maar dat was het niet hé?

Je lachte en je deed wat er van jou verwacht werd maar je ontweek mijn ogen telkens je met me praatte.

Communicatie tussen ons is altijd een penibele zaak geweest als het op gevoelige onderwerpen komt,die onderwerpen die jou en mij aangaan.Theoretisch staan we heel sterk en we zijn de eersten om onze mening over andermans relaties aan elkaar te verkondigen maar onze eigen relatie gaat goed en de problemen worden beter doodgezwegen.Koetjes en kalfjes worden echter uitvoerig besproken.

O ja,theoretisch gezien zijn we het perfecte koppel.

Maar de werkelijkheid toont nu wel haar lelijke grauwe kant en op dit moment staat het "in goede en kwade dagen" zwaar onder vuur hé?Want de kwade dagen kan je wel aan,zo lang het er niet te veel zijn.

Ik weet nu dat je gaat weggaan,ik besef het tot mijn diepste wezen want je hebt maar 1 doel voor ogen en je twijfelt want ik ben misschien niet de persoon met wie je dit doel gaat bereiken.

ga je niet uit jezelf weg,dan doe ik je zelf wel vertrekken en ik betreur het heel hard.Ik dacht dat liefde alles overwon,maar de infertiliteit en zijn procedures weegt zwaar door,ik aanzag het als een test en jij bent er voor aan het falen.

Ik weet niet wanneer of hoe maar ik begin nu alvast te huilen en afscheid van jou te nemen,mijn lief.

Commentaren

Woorden schieten tekort.
Ik wil je een hart onder de riem steken. Ik hoop dat jullie er alsnog samen uit geraken en sterker eruit komen.

Gepost door: Bokje | 17-07-08

Hallootjes Ook wij hebben op dat punt gestaan, geloof me...maar op een gegeven moment is de bom ontploft en hebben we ontdekt dat praten het enige is dat je moet doen...probeer hem wakker te schudden!!! Het is verdomd zwaar....maar het is het waard, geloof me...

Sindsdien zijn we als koppel heel sterk geworden...we kunnen alles aan :-). Maar t is nu even zwaar, niet opgeven!!!!

Ik duim voor jullie!!!! Praten, praten, praten...

Groetjes x

Gepost door: Opnieuw mama | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.