13-08-08

Controversieel

Collega zwangere mossel leest in de Blik over een controversieel tv station in opstart.Ik hoor het mailadres en stuur prompt een mail.Ik krijg snel antwoord terug met de vraag om foto's en cv te verzenden.Ik aarzel even en antwoord dat ik dat vanavond ga doen aangezien ik nu nog op mijn werk ben.Hij antwoordt dat hij er naar uitkijkt en ik sluit af en voeg hem nota bene toe aan mijn facebook.

Of ik maak de grootste fout van de week of ik ben geniaal.We zien wel hoe het uitdraait.

Zie je mij al als VJ?Of in een controversieel proggie?Misschien word ik wel de vriendelijke stem aan de telefoon...Wie weet...Wie zal het zeggen?

ben ik controversieel?

Time will tell.

Nu snel weer naar Lentesneeuw want daar zijn de dingen echt wel aan het gebeuren...

Commentaren

VJ? Oh, exciting!! En dan kunnen wij als lezers zeggen dat we haar al kenden van véél tevoren, hehe. Allez ja... we zouden je natuurlijk niet herkennen, tenzij je een groot bord met "Sneeuwkoningin" naast je zet :o)

De dingen bij mij aan 't gebeuren? Hehe... op het gemakje, that is.

Gepost door: Lentesneeuw | 13-08-08

Ik ga ze herkennen denk ik! En over vijf jaar vertel ik exclusief aan Dag Allemaal hoe het allemaal begonnen is, op een woensdag in augustus 2008 :)

Gepost door: Nina | 15-08-08

Hallootjes, Amai wauw, hou ons op de hoogte hé!!!

Ik ben hier serieus komen bijlezen....ik ben blij dat het voor jou en Zon weer lukt...en nu nog hopen op de "fertiliteit" hé...net zoals bij ons :-)

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 16-08-08

De commentaren zijn gesloten.