18-08-08

the end

Schuchter stapte ik het blogwereldje binnen en al heel snel voelde ik me er thuis.

Ik heb hier het leven geleid van de Sneeuwkoningin,die haar ei kwijt moest over haar bizarre leven en haar vreemde relatie met een Zonnekoning.De combinatie voelde even bizar als ze klonk en het was niet compatibel.Dit blog was de uitlaatklep,het dagboek,de therapie en heeft geleid tot het inzicht dat het zo niet kon maar dat er nog moest gestreden worden voor het grotere goed.Maar de strijd is gestreden en het grotere goed verder weg dan goed is.

Ik loop als een oorlogslachtoffer door de rommel die er overblijft van het sneeuwpaleis,kijk naar de afwas,zie de berg was...alles lijkt onoverkomelijk en ik denk eraan huishoudhulp te vragen tot ik er aan begin.Ik loop in een glasscherf en schreeuw het uit.Tiamo kijkt me aan met hoopvolle ogen want ze heeft weer es zin om keihard te gaan rennen naast de fiets maar daar staat mijn hoofd niet naar.Drama is allang verdwenen.Mijn bed is leeg en mijn hart brandt maar niet voor de Zonnekoning want buiten,in het maanlicht heeft Beer de kreet gehoord.

Hij kijkt achterom en ziet haar staan.Terwijl hij naar haar kijkt,drupt zijn bloed op de eerste afgevallen bladeren.Hij schrikt enigzins terug want eigenlijk heeft hij eerder zin om zijn eigen wonden te likken.Maar hij komt gemoedelijk op haar af gelopen.

Ik wil naar hem toe gaan maar voelt meteen een stekende pijn in voetzool en zie waar de glasscherf gemeen gesneden heeft.Mijn bloed drupt op de vroege herfstbladeren.Ik steek mijn hand uit om zijn vacht te strelen maar hij houdt een gereserveerde afstand.Het is wat ongemakkelijk maar het voelt goed.

Ik kijk rond mij en dan naar Beer en neem mijn besluit.Ik verbind mijn voet en stelp het bloeden terwijl beer zijn wonden likt.

Al wie mij liefheeft,volge mij.

http://sneeuwkoningin.wordpress.com/

15:13 Gepost door P. in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: the end, beer, oorlog, bloed, herfst, worldpress |  Facebook |

Commentaren

Ik kom af!

Gepost door: Lentesneeuw | 18-08-08

Ik ben er al lang ;)

Gepost door: Stuck In The Middle | 20-08-08

... sluit aan bij het rijtje ... ;o)

Gepost door: Stekelbeesje | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.